Dobrý den, chtěla bych vás požádat o radu ohledně mé andulky.Je to nalezenec a povedla se plně ochočit. Necha se pomazlit a tak. Od loňského září má již pátou snůšku. Podle rad ji necháme na vejcich sedet, dokud neztratí zájem. Stav se ale opakuje. Zkusila jsem se s ní přestat mazlit, ale toká i s lustremNemáte nekdo zkušenost, jak toto zastavit. Aby se úplně nevyčerpala? Zvažují i koupi druhé andulky, ale jaké pohlaví je výhodnější v tomto případě. Úplně nechceme rozšiřovat chov a nevím, jak by to dopadlo se samcem. A někde jsem četla, že samice se naopak mohou stimulovat. Pomohlo by to? Napadlo mě, jedtli to není její způsob, jak si o společnost říci a treba by přestala? Děkuji
Děkuji za odpověď. Taky se toho obávám. A jak to bude se samcem? Tady asi hrozí ta skutečná snůška, že? Když už teď snášíme na dno klece. Ach jo, chci jí pomoci, ale opravdu nevím,jak z toho ven.
sasaa
vykastrovat, jiná možnost není..Andulky jsem přestal chovat, protože je jiná doba, lidi na chov nemaj čas a tak máš několik párů, staráš se o ně, děláš jim komfort a jseš ráda, že ti samice sedí, že se naroděj krásný andulata. Cca v 10 dnech okroužkuješ, atd... No a pak- nezájem vemeš je na burzu (ujedeš 100km) a když dá Pánbůh, tak ti výkupčí dá
30,- Kč a věř, že za ti to nedá ani na krmení pro ně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.