Dobrý den, chtěla jsem se jen zeptat ohledně mého králíka. Je to králík na chov, je křížený myslím Kalifornský. Dvakrát denně čistou vodu, seno měl stále a do toho granule, brambory, jablko, mrkev atd... Ale dnes ráno přestal chodit na zadní nohy. Nijak se zranit nemohl. Tak mě jen zajímá jak to? Nemám srdce ho zabit. A jestli se to dá léčit. Děkuji
Chudák králík. Tohle může fundovaně zodpovědět jen veterinář. Já bych to tipoval na nějakou infekci, určitě je to léčitelné, otázkou je cena za veterináře.
izabela
Době, děkuju moc za odpověď.
id
Jde o neurologické onemocnění, neléčí se ani chovné samice s PP. Finančně je to náročné s nejistým výsledkem. Navíc králík trpí. Tak šup s ním v neděli do trouby, maso je nezávadné.
Na tom asi něco bude, vyléčení je nejisté a bůhvíjak dlouho by se to vleklo, a králík trpí... U veterináře člověk solí jen překročí práh ordinace, jestli to opravdu nebude nejlepší řešení, takový králík na smetaně je lahůdka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.