Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemocný pes

Od: nevim odpovědí: 8 změna:

Dobrý den. Včera jsem si privezl pejska a byl v porádku.Ale bohužel dnes ráno na tom byl špatně, takže musel k veterináři.Dnes v 17:00 jsem so ho vyzvedl a neustále brečí bolestí to mi potvrdil i veterinář.Doporučil navrácení k majiteli.Je to možné?Jel jsem pro něj přes 300km a nechci mu zbytečně ubližovat.Děkuji za odpovědi

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Kde byl pes v noci?

ltz
hodnocení

1x
Možná nebreči bolesti, ale brečí steskem. Veterinář ho přece určitě musel vyšetřit, bolest by musel nalézt. Pejsek asi potřebuje čas, aby si zvykl na nové místo. Hodně se mu věnujte, ať uciti, že ho máte rád.

borovice
hodnocení

1x

Já vlastně netuším, co chcete. Ptáte se, jestli jde pes vrátit, pokud je "vadný"? Tedy ano, lze. Detaily záleží na podmínkách, jak byl pořízen. Pokud v CHS, byla jistě sepsána smlouva a z té je potřeba vycházet. Můžete nám prozradit, co tedy veterinář zjistil? Co konkrétně má pejsek za zdravotní problém? Od toho se bude vše odvíjet. Jestli si někde při doskoku poranil packu, tak to fakt důvod k vrácení není. Když nedáte více informací, nikdo vám nebude moci efektivně poradit.

jk2021
hodnocení

0x

Neuvádíte naprosto zásadní fakta...

Odkud jste si ho přivezl, jak se o něj jeho předchozí majitel staral, kdy ho odebral od matky/sourozenců atp...

nevim
hodnocení

<span style="\"background-color:rgb(240," 240,="" 240);="" color:rgb(5,="" 5,="" 5)\"="">Předni Zvonkovà, Volary odebrána po 2,5 měsíci očkovaná,čipovaná ostatní sourozenci zdraví
ivan*

Přesně tak.

hodnocení

0x

A co ho bolí, to veterinář neřekl? Nemohl se nějak tu první noc, co byl u Vás, poranit?

ivan*
hodnocení

0x

Nemůže to být změnou prostředí? Tedy ta reakce veterináře je fakt hrozná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]