Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Včera jsem si privezl pejska a byl v porádku.Ale bohužel dnes ráno na tom byl špatně, takže musel k veterináři.Dnes v 17:00 jsem so ho vyzvedl a neustále brečí bolestí to mi potvrdil i veterinář.Doporučil navrácení k majiteli.Je to možné?Jel jsem pro něj přes 300km a nechci mu zbytečně ubližovat.Děkuji za odpovědi
Já vlastně netuším, co chcete. Ptáte se, jestli jde pes vrátit, pokud je "vadný"? Tedy ano, lze. Detaily záleží na podmínkách, jak byl pořízen. Pokud v CHS, byla jistě sepsána smlouva a z té je potřeba vycházet. Můžete nám prozradit, co tedy veterinář zjistil? Co konkrétně má pejsek za zdravotní problém? Od toho se bude vše odvíjet. Jestli si někde při doskoku poranil packu, tak to fakt důvod k vrácení není. Když nedáte více informací, nikdo vám nebude moci efektivně poradit.
Neuvádíte naprosto zásadní fakta...
Odkud jste si ho přivezl, jak se o něj jeho předchozí majitel staral, kdy ho odebral od matky/sourozenců atp...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.