Nejste přihlášen/a.
jiní to nedělají.
Já nevím, jestli je do vázané na frekvenci dechu, nebo tepu.
čím to může být? Úraz(kost)? nebo chlopeň? ucpaný "nos(dry)"?
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Nějaký zvířata už jsem v životě měl, přečetl jsem si znova pořádně otázku tazatele. S velkou pravděpodobností něco jako "PRSKAVKA" způsobena roztoči, asi se v ptakovi dost namnožily. Ptak pak může vydávat prskavý, cvakavý zvuky, nebo může sípat, kýchat.
Smutný je, že to šlo docela v pohodě vyléčit. Rozhodně aspoň nechat odpařovat v kleci IVERMECTIN by ptakovi pomohlo ať už se jedná o různý roztoče, bakterie, viry v dýchací ústrojí.
Určitě to chtělo víc snahy
Smutný je, že to šlo docela v pohodě vyléčit. Rozhodně aspoň nechat odpařovat v kleci IVERMECTIN by ptakovi pomohlo ať už se jedná o různý roztoče, bakterie, viry v dýchací ústrojí.
Určitě to chtělo víc snahy
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]