Nejste přihlášen/a.
Zakoupil jsem filtr SUNSUN HW-702B vnější filtr s UV lampou. Poradí mi někdo co je nejlepší dát do košů filtru-od spodu po vršek.
Shlédl jsem x videí a každý radí něco jiného ať tak nebo tak. Máte někdo skušenost s touto filtrací?
A co by jste doporučili - poradili nezkušenému.
Moc děkuji za radu .
Z.K.
Ve svém Eheim s topením používám. Od spodu. 1 Seachem de*Nitrate v prostoru s topením, výše 2 hrubší Biomolitan a filtrační vatu mezi ně vložím Seachem Pirugen v sáčku, výše 3 jemnější biomolitan s vrstvou filtr. vaty, u mého filtru je ještě prostor pro hrubý molitan, zachycující hrubé nečistoty při vstupu vody. Těch možností je podstaně mnoho a mnoho, stejně jako filtračního materiálu. Do vašehoho filtru bych si dal do košů ty první tři filtr. materiály. Nezapomňte do filtru nasadit baktérie. Taky máte pro váš filtr molitan a vatu ve tvaru košů v prodeji hotové. Časem musíte materiály čistit či zakoupit nové, zejména vatu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.