Nejste přihlášen/a.
Mám velmi suchou kuži na rukou. Mám doma kocoura a bojím se mazat si ruce nějakým kosmetickým krémem, abych mu to nezanesla do žrádla nebo neotřela na srst, kde by to slízal. Zatím jsem dospěla pouze k tomu, že si na noc natřu ruce jedlým olejem na vaření. Můžete poradit, co by se mohlo používat bez nebezpečí?
Všechny dražší krémy se ihned vsáknou a zanechají pokožku hladkou a vláčnou. Nikde ruce nenechávají mastné otisky. Máme v rodině 5 koček a každá si ruce mažeme dražšími krémy. Právě ty byly koncipovány k tomu, aby nic nebylo zapackané mastnotou. Mám fobii z Indulony a podobných krémů. Vím, už jsou vylepšené, ale maminka se jimi mazala a každá svačina byla cítit Indulonou. Já mám problémy s pokožkou a mažu ruce krémem značky Barnangen. Objevila jsem řadu na sprchování a po sprchování. Není dražší než Dove. V Tetě všechno, včetně krémů na chodidla, k dostání. Po bytě mám tři a mažu, když mám pocit suchých rukou. Suchá pokožka je náchylná k defektům.
Tenhle je u nějakého prodejce levnější, ale + poštovné, celé to vyjde dráž. Odkaz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.