Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rezavé pod obočím bílých osu?

Od: aja1946® odpovědí: 3 změna:
O tom se tu už napsalo dost, i já jsem v diskusi psala,že je třeba vyřadit mořské řasy a mrkev. Doposavad jsme tom zvládli, ale teď je je to zcela neúnosné. Pejsek už má rezavý ičumák a packy až do polovičky. Veterinár mi řekl, že někteří bílí pejsci mají tuto genetickou vadu vyoky obsah pigmentu v slzách a slinach a ucpané kanálky, které se sice dají operovat, ale vydrží to tak 2 roky. A když si pejsci navíc ližou packy, tak to postupuje. Má někdo radu. Denně otiram, ale mám už napůl rezaveho psa.
doplněno 11.01.24 11:03: Koukám, že se prodávají šampony na vybeleni, je jich moc, má někdo zkušenost, dik

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nov
hodnocení

6x

Já bych ho netrápila a měla ho pořád stejně ráda i jako rezavého. *srdce*

Kolik je mu let, chodíte s ním na výstavy či soutěže?

hodnocení

Ne jeto jen miláček, ale nelibise mi pejskari,co mě zastavují proč prý s ním nic nedělám. A taky nevim, proč si pořád liže packy a když ho napomenutí, tak aspoň olizuje polštář

pb®
hodnocení

3x
Pokud to není výstavní pes, tak to neřešte. Chovatelé otírají ne jednou, ale několikrát denně a účinnou kosmetiku nekoupíte ve zverimexu, ale často jen na výstavách.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]