Ahoj poradí mi někdo co s choutky králíčka,scháním mu nevěstu,ale zatím se mě žádnou nepodařilo sehnat.Kdyby měl někdo samičku a chtěl by mladé mám ženicha,jsem okres ˇUstí nad Orlicí,je to holanďan,2,5 roku starý.Jinak největší problém choutek mého králíčka je ,že mě počurává,doráží na mě,a chce se pářit,tak mu vždy dám plyšáka,ale spíš mě vadí to jeho čurání.Díky za odpověď.
Ahoj, já nenabízím samičku, ale radu...protože jedno"setkání"se samičkou ho neuklidní.. Pokud se chceš zbavit čůrání a dalšího obtěžování dej samečka vykastrovat.Celkově se mu zlepší hygienické návyky. Stojí to do 1000Kč . Já mám samečka - vykastrovaného (dala jsem ho vykastrovat, protože mám ještě 2 samičky) a nic takového, jak popisuješ už se mi neděje.. ahoj*H
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.