Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může sušené mléko ublížit kočce?

Od: kockovnik odpovědí: 9 změna:

Zdravím.

Bylo nám doporučeno sušené mléko pro kotě, jako náhražku mateřského mléka. Jenže kotěti už je sedm měsíců a stále to mléko vyžaduje. Samotnou vodu nechce. Může jí to mléko nějak ublížit?

Děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Sedm měsíců není kotě, tohle je už pohlavně dospělá kočka.

Té stačí voda.

Dejte jí jen vodu, tohle je jen rozežranost.

kockovnik
hodnocení

Vodu nechce. Odmítá ji. I když ji napustím čerstvou. Může ji vadit cokoliv. Vyžaduje mléko.

liska5

Tak jí to sušené silně nařeďte. Takovou kalnou vodu. Možná ma hlad, tak masovou kapsičku.

coze
Vodu odmítá, protože ví, že nakonec dostane mléko. Tudíž je to "rozmazlenost". Když bude mít opravdu žízeň, tak si vodu ráda dá.
kdosi

Když nechce vodu, tak zjevně nemá žízeň, jen je mlsná.

hodnocení

1x

Měl jsem kočku, které jsem dával běžné polotučné mléko ředěné vodou prakticky celý její život. Ovšem ani tu vodu neodmítala. Dožila se bez problémů > 15 let (že už k stáru neměla zuby nepočítám). Takže bych to nedramatizoval.

Její koťata ale už mléko nepila.

hodnocení

1x
Mléko ne, dát jen vodu . Až bude mít žízeň, sama se napije. Takového rozmazlence bych doma nechtěl. Mám dvě kočičky, ale žádné puťky. Jsou to lovci :)

hodnocení

0x

Tohle mléko pro kočky ublížit nemůže. Když nemá z toho srajdu, je to v pohodě. Nebylo příliš brzy odstaveno?

liska5
hodnocení

0x

Naše kočky chodily pít do potoka. Tak jí to nařeďte pokaždé více a více vodové, až na parametry homeopatie *smich* ...Takové postupné odvykání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]