Dodržuje se tam klid e nestřílí se tam. Už jsem špatná z hafika, opravdu mne unavuje chodit každý den ve 2 v noci venčit, protože u nas to už od 20. bouchá sto šest.
To se teprv uvidí. Podle mě je nesmysl to plošně zakázat v celé Praze, protože to bude jen pro legraci. Jistě policie pochytá a exemplárně potrestá pár lidí, bude se to rozmazávat ve zprávách, no jako pí ár dobré, ale jinak nic moc, policie nebude moct být všude a stejně u spousty petard prostě nikoho nechytne.
Lepší řešení by bylo stanovit nějaký prostor, kde se můžou tihle lidi vyřádit s tím, že jinde má být klid. Pak by možná až na pár blbců si dali ostatní pokoj. A pochytat pár blbců je snažší.
V okolí nevím, ale přímo v ZOO se neodpaluje a se psem se tam smí. Senior od 70 let má vstup za korunu. Být v dojezdové vzdenosti a mít na to věk, chodím venčit tam a jsem tam třeba celý den. Ohřát a posedět můžete v pavilonu, malého psa dáte do tašky. Záchody a občerstvení je tam na každém rohu a mají i mikrovlnku na ohřívání jídla pro batolata. Kdo bude koukat, jestli si tam neohřejete krabičku s obědem.
Teď jsem ráda, že jsme měli psa, kterému to vůbec nevadilo. O půlnoci jsme se sešli se sousedy venku na přípitek. Všichni měli psa ve sklepě na práškách a ten náš stál vedle mne a sledoval odpalování rachejtlí...Nevím, jestli byl k té toleranci svištění a rachotu nějak geneticky předurčen, nebo za tím byla ona pověstná psí oddanost.
Nevěřím tomu, že všichni v Praze dodrží taková nařízení. Kolem ZOO by ale mohli.
Žádnému mému psovi to dosud taky nevadilo, bohužel s tímto je to katastrofa už roky, zkoušela jsem mu to pouštět na tabletu a přitom si hrát, dávat pamlsky, vše marné, jakmile v tomto období večer jdeme ven, někde to bouchne a okamžitě mě vleče do5mu. Pochopila bych ty ohňostroje ba Silvestra, ale proč tu celý večer bouchaji petardy, to nechápu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.