Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dva psi v jednom domě.

Od: lauk odpovědí: 5 změna:
Dobrý den , chtěl bych se zeptat , byly jsme si vybrat štěně od chovatelů pocket bully ( chodili sme se dívat pravidelně od narození) ale nějak nám přirostli k srdci dva pejci a tak se chci zeptat , protože mám obavy ,že když si vezmu oba tak se budou prát , je možné tomu předejít nebo se pletu a rvát se nemusí? Děkuji za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

10x
Prát se nebudou,budou kámoši,ale jejich další chování bude záležet od vaší výchovy.
lauk
hodnocení

Děkuju za odpověď , stím počítám jediný moje obavy byly aby se spolu neprali :)

hodnocení

0x

Pokud jsou to psi, nikoliv feny, tak se s jistotou prát nebudou, určí si hierarchii, kdo tomu bude šéfovat a bude klid.

hodnocení

0x

Mám jich běžně kole čtyř + -, různých ras, věku, psy i feny. V mé přítomnosti se neperou, nesmí. Pokud jsem pryč, občas se stane, že některý chce šéfovat, ale vůdce smečky (po mně) ho umravní. Anebo ne a hierarchie se změní. Psi mají pravidla, ve smečce si neublíží...

lauk
hodnocení

Díky všem za odpovědi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]