Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Okusovani pokojovek

Od: eli odpovědí: 5 změna:
Mám tříletého kocourka a ten začal okusovat tlustici. Proč to dělá a neublíží mu to?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

aaa
hodnocení

4x

Je to kvůli čištění střev. Zasej mu osení a dej mu ho.

hodnocení

3x

Dočetla jsem se, že tlustice jedovatá pro lidi, děti a domácí zvířátka není. ODKAZ

Když jdu na návštěvum místo kytky koupím šnytlík v květináči. Kocourům pak smrdí z puseny, ale milijí ho.

Okusovani pokojovek

hodnocení

1x

Tlustice není jedovatá, nic se mu nestane. Spíš bych řešila, jestli tím nedává najevo, že potřebuje okusovat něco zeleného. Normálně kočky okusují trávu, když mají přístup ven. Kvůli lepšímu trávení. Kočkám žijícím pouze v bytě je třeba poskytnout náhradu. Prodává se v hobbymarketech a květinářstvích kočičí tráva - šáchor, a ten jim chutná ze všeho nejvíc.

rohlik.cz/...

hujer
hodnocení

0x

Tlustice nevadí! Horší difenbachie! (nebo tis)..

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, patrně zná zelené jen z okna a nemá přístup k přírodě. Nabídněte mu třeba zelný list, jestli si pošmákne (asi si potřebuje zklidnit žaludek a trávení, alespoň takto žral venku trávu můj pejsek). Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]