Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dcera a králík

Od: marika* odpovědí: 4 změna:
Chtěla bych se s váma poradit o tom jestli mám dát dceři k vánocům králíčka ona by ho strašně chtěla rozpočet mám počítám s tím že se králíčka budu občas starat já máme velký barák králíček bude 24/7 puštěný a žádné další zvířátko nemáme
PS:vím že to řeším trochu do předu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Mariko, hodně proklikej a pročti tyto stránky KRÁLÍCI Najdeš tam všechno, co tě zajímá. Jen musíš i ty i malá vědět, že když mají dobrou péči dožívají se vysokého věku. Náš Kája je už mrzutý, špatně vidí a špatně slyší, má 12 let. Už nechodí na záchůdek jako dříve, ale trousí kdekoliv. Tedy není to zvířátko na chvilku.

Nedá mi to, musím přidat důkaz. Chlapeček na fotce má dnes 180 cm, a holí se. Kája stále žije, i když mu zeť sliboval smetanu a knedlík.

Dcera a králík

jirib
hodnocení

0x
Králíka do velké klece,občas pouštět,spíše ne.
Jinak to u vás bude vypadat jako v králíkárně...samej bobek a všechno ohlodané...
Králíkovi,nevysvětlíte,že ty obložky futer nejsou k jídlu...

S tím moc nesouhlasím. Ohlodávání všeho možného, to ano. S tím je potřeba počítat. Pak je potřeba dát pozor hlavně na el.vedení, které jim může škaredě ublížit. Pokud je prostor, dá se vyřešit nějakou větší ohrádkou, kde bude mít ušák podněty pro zabavení a prostor pro běhání. Nebo je pouštět jen tam, kde nějaké to ohlodání nebude vadit.

Co se týče ale bobků, tak ušáci jsou celkem čistotní a mají-li místo, kde můžou potřebu vykonávat a zbyknou si na něj, tak chodí primárně tam. A pokud se pravidelně toto místo čistí, nebývá problém. Tolik vlastní zkušenost ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]