Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mi pes odnáší od postele bačkory

Od: robinulman odpovědí: 11 změna:
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Protože je mladý a hraje si...časem ho to přejde...Dalším z důvodů, proč psi kradou boty, je pozornost. Pokud o tom přemýšlíte, váš pes pravděpodobně miluje pozornost, kterou od vás získává, když popadne botu a uteče.

doplněno 15.11.23 23:30:

Naše border kolie to dělala tak rok, pokud se nemýlím... dnes, po šesti letech, ji boty a naše osobní věci vůbec, ale vůbec nezajímají...

hodnocení

3x

Já se přikláním k názoru rádce Bena. Mám fenku a vždycky, když odjedu z domu, půjčí si mojí botu a asi se utěšuje pachem, který z ní cítí - žádnou botu nikdy nezničila a je jí už 10, hravá štěněcí léta dávno za sebou

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, protože Vás z nich cítí. Proto psi "kradou" svým paničkám a páničkům boty, ponožky, punčochy a spodní prádlo (jsou to roztomilá čuňátka). Zdravím!
doplněno 16.11.23 05:08: Prádlo myšleno nošené/použité/našpiněné, ze kterého jde pro psa ten neodolatelný odér.

hodnocení

2x
"Když jim odnesu packy, nebudou moct odejít."

hodnocení

2x

Když ty bačkory nesežere, tak bych to až tak neřešila. Náš kokr žral kapesníky, ponožky a spodní prádlo, všechno jsme museli schovávat. Časem ho to přešlo, mládí jsme všichni přežili, kapesníky, prádlo a ponožky postupně dokoupili. Miloval nás a my jeho.

Ty kapesníky... Jeden pejsek měl v oblibě kapesníky. Dokázal je najít v posteli pod polštářem, v křesle, v kapse svetru přehozeného přes opěradlo židle... Říkala jsem tomu šušňolov. Vyčmuchal, ulovil, rozžvýkal.

hodnocení

2x

Mí psi to také dělali. Spávali na svém pelechu a bočkoru nebo kus šatstva také kradli. Endy dostal, jako štěně, svou koženou botu s koženou podrážkou. Věděl, že je jen jeho a když dostatečně požužlal, měl starosti, kam s ní, aby mu ji nikdo neukradl. Pod vanu, pod botník, pod postel, do postele. A nikdy nic nerozkousal. Jen jednou zkrátil kozačky. (Naše chyba, měly být schované) :-D Dorinka to nedělala, ta spávala se mnou, v mém pelechu.

farm
hodnocení

1x

Zviřáteček pejsek je správný žertéř. Pro případ vašeho dočasného odchodu dejte pejskovi do pelíšku starý svetr, nepranou mikinu nebo tak něco. Má 400x citlivější čich než vy, ze svetru ucítí páníčka...

A samozřejmě vlastní starý pantofel na hraní, aby nekousal nové.

hodnocení

0x

A kam je odnáší? K sobě do pelíšku?

robinulman
hodnocení

Do kuchyně a nachodbu vždy odnese jen jednu z pantafli od postele

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]