Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kočičí žrádlo

Od: fifi odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na Váš názor na tyto granule a kapsičky. Jsou kvalitní? Není v nich nic špatného? Moc se v tom nevyznám. Mám kotě a dospělou kočku, kotě baští Concept for life kitten + Rosies Farm kitten kapsičky a kočka Farmina N&D Prime Grain Free Adult Chicken & Pomegranate a Rosies Farm adult kapsičky.
Kočičí žrádlo
Kočičí žrádlo #2
Kočičí žrádlo #3

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Myslím si, že se zvířaty děláme zásadní chybu, že se nám zdá, že jedí jednotvárně, stále totéž a máme snahu obnovovat a přilepšovat. Včera jsem poslouchala nějakého odborníka na lesní zvěř a ten pravil, že se nemá krmit něčím jiným. Trávení se přizpůsobí jednomu druhu krmení a funguje bez problémů. Řekl to, co si já myslím už hodně dlouho. Je potřeba najít takové, které bud náš mazlík baštit a jeho trávení snadno a bez problémů zpracuje a pak je potřeba u toho zůstat a neměnit. Jasně, nějaký vitaminek nebo nerosty v tabletě nebo v prášku, ale ne celé porce žrádla. *mir*Obrázky to jsou sice moc pěkné, ale je tam i složení? To se mi zdá důležitější.

hodnocení

0x

Kupuju kvalitní granule, které mají kočky nepřetržitě, a mají pořád vodu, samozřejmě. To je vše.

re4zon
hodnocení

0x
ND a rosies farm je solidni kvalita. Concept uz min, ale staci to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]