Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, pořád po výměně vody (3 dny),se mi akvárium začne zbarvovat zeleně. Už jsem vystěhoval živé rostliny, ale nepomohlo to. Nevím si s tím rady.
12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
Ale kolik watt zářivkou? Na 60 litrů by to mělo být cca 9 Watt. Osobně se mi osvědčila spíš technická studenější barva, po těch speciálních teplých akvarijních roste děsně vše, řasy i rostliny. A řasy víc. Jako první pokus můžete rozstřihnout modrou petku a vložit ji pod světlo jako filtr. A taky samozřejmě hraje roli teplota vody. Čím teplejší, tím víc zelená.
borovice
0x
V první řadě vás poprosím o foto. V řadě druhé bych vás poprosila o komplexnější info, ať nemusíme páčit jednotlivé údaje postupně.
Takže už víme, že teplota je zhruba 22 st.C, akva má 60 litrů, máte tam zářivku (hádám, že byla v setu s akva?) a no name filtr se vzduchováním. Teď by ještě pomohlo doplnit: kdy bylo akva založeno, jestli byl použit výživný substrát, nějaké přípravky na růst rostlin a jestli jsou tam už ryby.
Díky.
Takže už víme, že teplota je zhruba 22 st.C, akva má 60 litrů, máte tam zářivku (hádám, že byla v setu s akva?) a no name filtr se vzduchováním. Teď by ještě pomohlo doplnit: kdy bylo akva založeno, jestli byl použit výživný substrát, nějaké přípravky na růst rostlin a jestli jsou tam už ryby.
Díky.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]