Zdravím všechny. Musel jsem komplet vyčistit akvárko, ale hned druhý den mléčný zákal. Nasadil jsem bakterie, ale síla zákalu kolísá. Voda taky úplně nevoní. Je to už asi 3 dny. Jak často můžu přidávat bakterie? Přípravek na úpravu kohoutkové vody jsem přidal také.
V akváriu má být určitá biologická rovnováha (tolik k razantnímu čištění). Jako většina nepíšete nic k akváriu samotnému: -Objem akvária -filtrace (druh, průtok,objem a druh filtrační náplně) -dno (materiál, objem) -svícení (typ, čas) -umístění akvária -teplota akvária -v neposlední řadě druh ryb. - krmení (druh, četnost) Jaké bakterie? Samotné nebo s násadou? Váš dotaz je neúplný... A nezbyde Vám nic než jen dál používat drahé vodičky...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.