Nejste přihlášen/a.
Byl jsem v pondělíí na louce u bečvy v tělocviku a furt mi něco lítalo po nohách a pokaždé když mě to kouslo začalo to lehce krvácet. Přijdu domů a tohle? mám se bát či?
Sice nic nevidíme, ale mohou to být klidně muchničky. Vyskytují se u vody a i na podzim. Kousnutí není nebezpečné ale bolestivé a silně svědí. Mrkněte, jestli tohle nebylo ono.
Já měla před lety na lýtku flek přes 15 cm fialový a horký. Taky muchnička. Přátelé mne dokopali na středisko někde na Kokořínsku. Šumivé Dithiaden calcium mi dali na pití a nějaké mazání.
liska: A já zas nesmím do Boskovic, aspoň ne bez manželky. Poprvé na vandru cestou k hradu muchnička, ještě se do toho dostal zánět, lýtko fialový do půlky a já skončil předčasně doma, s injekčníma antibiotikama. Zkoušet to rozchodit ještě den, skončil jsem ve špitále. A podruhý jsem muchničku potkal přímo na hradě na brigádě s Brontosaurem, "jen" s alergickou reakcí a injekcí dithiadenu. To jsem ještě rozchodil. Třetí návštěva Boskovic, už s manželkou, proběhla bez problému. Že by tamní muchničky šli jen po nesezdaných?
Ampér, Vaše paní funguje jako ochranný faktor. Zřejmě vyzařuje nějaké fluidum, které odpuzuje muchničky. Prostě muchnička si na Vás nedovolí, když jste spolu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.