Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stipnutí čeho?

Od: mtes odpovědí: 8 změna:

Byl jsem v pondělíí na louce u bečvy v tělocviku a furt mi něco lítalo po nohách a pokaždé když mě to kouslo začalo to lehce krvácet. Přijdu domů a tohle? mám se bát či?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jiofa
hodnocení

1x

Sice nic nevidíme, ale mohou to být klidně muchničky. Vyskytují se u vody a i na podzim. Kousnutí není nebezpečné ale bolestivé a silně svědí. Mrkněte, jestli tohle nebylo ono.

Stipnutí čeho?
Stipnutí čeho? #2
jiofa

Štípance mohou vypadat různě. Každý jsme jinak citlivý.

mtes
hodnocení

Dííky moc bylo to ono. /video se asi neodeslalo)

liska5

Já měla před lety na lýtku flek přes 15 cm fialový a horký. Taky muchnička. Přátelé mne dokopali na středisko někde na Kokořínsku. Šumivé Dithiaden calcium mi dali na pití a nějaké mazání.

liska: A já zas nesmím do Boskovic, aspoň ne bez manželky. Poprvé na vandru cestou k hradu muchnička, ještě se do toho dostal zánět, lýtko fialový do půlky a já skončil předčasně doma, s injekčníma antibiotikama. Zkoušet to rozchodit ještě den, skončil jsem ve špitále. A podruhý jsem muchničku potkal přímo na hradě na brigádě s Brontosaurem, "jen" s alergickou reakcí a injekcí dithiadenu. To jsem ještě rozchodil. Třetí návštěva Boskovic, už s manželkou, proběhla bez problému. Že by tamní muchničky šli jen po nesezdaných? *smich*

liska5

Ampér, Vaše paní funguje jako ochranný faktor. Zřejmě vyzařuje nějaké fluidum, které odpuzuje muchničky. Prostě muchnička si na Vás nedovolí, když jste spolu...

liska: No, pravda je, že cokoliv se u nás objeví, s výjimkou dcer, a je rodu ženského, bývá neprodleně zapuzeno. A muchnička rodu ženského je *smich*.

liska5

*hledam* Ostraha...To je možná lepší, jak lhostejnost... *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]