Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za mušku?

Od: tereza* odpovědí: 7 změna:
Dobrý den,
neví někdo,co je toto za mušku? Malého v pokojicku uz 3 týdny něco stipe do nožiček... vsecko jsme tam převrátili vzhůru nohama a nic... dneska po podlaze skákalo toto...opravdu skákalo, jestli to umí létat nevím...stipance jsou červené,oteklé...

Co je to za mušku?
Co je to za mušku? #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jiofa
hodnocení

7x

Je to octomilka. Nyní je jejich výskyt častý ale v menším počtu. Ty štípance nebudou od octomilky.

jiofa
22.10.23 20:15
Jako vždy,dokonale *palec*

tereza*
hodnocení

Díky za rychlou reakci... ještě jen co mě zaráží je to, že to skakalo... octomilky přece lítají...?
jiofa

Patrně nebyla schopna letu a byla poškozena, či její život se blížil ke konci. Jiné vysvětlení nemám..

jiofa

Tak mne napadlo, když nemůžete nic objevit co způsobuje malému štípance, jestli nemáte zahradu či neběhal někde v louce, trávníku. I když je docela pokročilá doba, mohl by to způsobit roztoč sametka podzimní jejich larvy. Tam člověk bádá z čeho to je a nic nenachází. Tak to jen jako možnost a původ štípanců.

Co je to za mušku? #4

tereza*
hodnocení

Dobrý den, ano! Nejspíš to bude opravdu ona, večer jsem intenzivně studovala a jako laik jsem došla na to samé ... leze po trávě na zahradě u rodičů...moc díky:)
Co je to za mušku? #5

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]