Dobrý den, neví někdo,co je toto za mušku? Malého v pokojicku uz 3 týdny něco stipe do nožiček... vsecko jsme tam převrátili vzhůru nohama a nic... dneska po podlaze skákalo toto...opravdu skákalo, jestli to umí létat nevím...stipance jsou červené,oteklé...
Tak mne napadlo, když nemůžete nic objevit co způsobuje malému štípance, jestli nemáte zahradu či neběhal někde v louce, trávníku. I když je docela pokročilá doba, mohl by to způsobit roztoč sametka podzimní jejich larvy. Tam člověk bádá z čeho to je a nic nenachází. Tak to jen jako možnost a původ štípanců.
Dobrý den, ano! Nejspíš to bude opravdu ona, večer jsem intenzivně studovala a jako laik jsem došla na to samé ... leze po trávě na zahradě u rodičů...moc díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.