Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trus od hmyzu po bytě

Od: koubes* odpovědí: 8 změna:
Zdravím, dokážete někdo určit, od jakého hmyzu je trus na fotkách? Našel jsem na parapetu, z venku na okně, i na podlaze pod oknem. Vzhledem k poloze nalezení vylučuji štěnice, postele jsem prohledal. Případně jestli mám panikařit a nějak situaci řešit, či jde o něco neškodného. Díky za rady!
Trus od hmyzu po bytě
Trus od hmyzu po bytě #2

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, patrně trus myši domácí (je velikosti kmínu, tak porovnejte, protože jste nám velikost nálezu) zatajil. Zdravím!
doplněno 08.10.23 12:02: mate59 - ještě si počkám na vyjádření tazatele.
mate59

Bene,myší trus to určitě není,určitě hmyzí.

Myšky dělají taková oválná hovínka, tohle jsou takové flíčky jako od mouchy.

ben®
maky - a jak je to velké?

bene cca 1 mm

ben®
maky - tak to jste frajerka. Já bych tu velikost takto z těch fotek nedokázal určit. Tak už jen počkáme na určení velikosti od tazatele (třeba se i dočkáme).

hodnocení

0x
Asi housenka. Schovávají se pod parapetem nebo pod květinacem, v květináči...

hodnocení

0x

Já si myslím, že je to housenka. I píďalka, zelená, kterou není vidět, takové velké bobky umí udělat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]