Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Živočich ve vodě stadium žáby nebo?

Od: krista® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

kamarád má od jara v bazénku něco, původně myslel, že to jsou pulci, když to bylo menší a budou to žáby. Ale podzim je tu, malý žáby nikde. Popisuje to jako takovou větší hlavu, tělíčko a hned ocas a má to dvě nožičky. Když se mi nepodaří vložit foto, pokusím se znovu. Děkuji za radu, jak by to měl kamarád zabezpečit na zimu?

Živočich ve vodě stadium žáby nebo?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Jsou to pulci. Jak zabezpečit na zimu, bohužel nevím.

jiofa
hodnocení

4x

Za mne čolek obecný (larva).

hodnocení

Děkuji za obě odpovědi, bude to čolek nebo něco podobného, ale že vývoj trvá tak dlouho jsem netušila. Na zimu tam bude muset naházet nějaké listí aby móhli přezimovat. Je jich menší hejno

tad

Pulec by se měl přeměnit v dospělce do několika měsíců. Tady se asi projevil nedostatek potravy. Přezimování se normálně děje v hlubší vodě (nezamrzající) nebo v zemi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]