Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fenka zvrací

Od: pluhar odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

používám granule MARP Fit a Slim bílá ryba, na svátek mě začala fenka zvracet, začal jsem ji léčit pomocí rýže. Včera jsem rýži nakombinoval s granulemi a už jsem měl radost, nezvracela. Dnes jsem tedy najel na granule dal jsem ji pouze třetinovou dávku a cca po 2 hodinách vyzvrátila celý obsah žaludku. Nejdříve šli nerozkousané granule a potom kaše z rozložených granulí. "Je možné, že nesnáší granule? Snědla již skoro 2 pytle 12 kg a nic. Má alergii na kuřecí maso!

Moc děkuji za odpověď

Fr. Pluhař

+420 606 824 142

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jak je stará? Pije hodně? Zhubla? Srajdu nemá?

pluhar
Než bude zvracet, tak se hodně napije.

hodnocení

0x
No já třeba vyzkoušel snad všechny granule pro kočku a v 80% je vždy vyblila dokonce i ty chutné kapsičky ...
Nakonec jsem nasadil dietu za odměnu nejvyšší šunku a granule Ontario bez obilí jelikož je asi evidentně alergický na obilí které dneska serou snad do všeho ... Mimochodem blízké max jednou dvakrát za měsíc ,ale ne z důvodu žrádla ,prostě to tak kočky mají... Takže zkuste spíše nasadit granule bez obilí ... Stojí sice dvakrát tolik ,ale pořád lepší jak kdyby vám ten pes blil takže by to vyšlo možná i na stejno a ještě by trpěl ..

Nebojíte se soli v šunce?

ka

Tu šunku také nechápu. Šunka je v podstatě osolená kýta* s trochou cukru.

Podívejte šlo o pokus ,jede na tom už asi 3 roky a bez problémů ... stáří 16 let ...Říkám hlavně mu beru nejvyšší obsah masa ... A dávám mu tak 2-4 plátky denně dle tloušťky jak to nakrájí .. Dále mu dávám i maso z polívky z vývaru který je samozřejmě dokořeňen a světe div se má se jako mladík ... A hlavně to i už vyžaduje sotva otevřu dveře když přijdu domů ... 100 % mu dávám min sraček jak v nekvalitních granulích a konzervách které jsou plné obilí a dalších mňamek ...

ka
hodnocení

0x

Má alergii na kuřecí maso? Říká kdo?

Lečit zvracení po granulích směsí rýže s granulemi a když to nepomáhá tak se vrátit ke granulím mi nedává smysl.

Nemohla sníst něco otráveného? Co zdravotní stav, věk...?

Co zkusit po chvíli hladu přirozenou jednodruhovou stravu a postupně zkoušet co sedí a nesedí...

pluhar
Když sežere kuřecí maso, tak má že zadečku výpusť hovna stříkající cca 30 cm od ní. Běhá na vodítku ve vnitrobloku, to je málopravděpodobné...-)
ka

To je výstižné info k jedné otázce. A co zkusit uvést i nesouvisející věci, jako třeba rasu, věk, zdravotní stav. Nedejbože navštívit veterináře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]