Dobrý den vsem pejskařům,moc potřebuji poradit s veterinou, s lékařem, mam roční štěně krysarička potřebuji pro něj šikovného lékaře který by se na něj podíval vysetril, jde o to ze se moc bojím že to co mi bylo řečeno v sobotu v noci na pohotovosti není správně neboli bojím se že nebyl vyšetřen tak jak měl a že se něco zanedbá, me finanční možnosti jsou omezené a čas také není na to pro malého abych s ním zkoušela celý týden různé veteriny jestli mne chápete, ve zkratce - můj chlapeček má od středy potíže typu blinkáni (ale pouze 2-3 za den, průjem s hleny také 1-2 denně ale bohužel od soboty velmi hodně krve, poslední dva dny kaka jen krev sice jen na večer ale nelíbí se mi to, bojím se o něj, dnes s ním musím někam jít ale prostě se chci tady poradit kam, byla jsem na zahradním městě na té pohotovosti, sono a krev mu neudělali pouze dali antibiotika ale po tech injekcich co dostal si nejsem jistá zda mi měl takto stále kakat (včera mi zcela "obhodil nohu" tmavou krví, zcela jsem se z toho zhroutila neboť se velmi bojím že nebyl důkladně vyšetřen, je malinký 2,80 kil, moc se o něj bojím, prosim poraďte mi popř máte někdo email můžeme se spojit někam mě nasměrovat abych svého drobečka mohla zachránit, omlouvám se že to píši takto ale jsem velmi zoufalá,měla jsem už několik pejsků fenek a měli už mnoho podrážděnych strivek i jedna moje fenecka slinivku, ale tady se opravdu bojím zda by z něj měla stříkat takto tmavá krev, prosim dá se tady s někým poradit?
administrátor uzavřel tuto otázku