Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pes stéká hlavně v noci na kolemjdoucí

Od: john odpovědí: 5 změna:
Zdravím mám pejska kterého jsem od malá civilizoval a učil základní povely je to Staford krizeny s dogou v 5 měsících sem ho musel prodat kvůli majiteli nepřál si bojová plemena. Paní která si pro nej přijela a vzala si ho tak si neodhlasila čip a pejsek se ztratil, pak jse nasel a čip ktery měl byl name takže sem se ho ujal zpět jelikož je poslušný a ne agresivní už vůči me dcery ktery sou 3 roky a poslouchá ju naslovo a když se přesahují o lano tak si jen lehne a netaha silné vše jde super a su snim spokojený! Ale teď jeden problém ktery nemůžu proste vyresit když jdu v noci snim ven tak když zahlédne chlapa ktery jde divné nebo proste prochází a vypadá opravdu divné tak stéká a vrci a nedá se skoro ani uklidnit, po chvilce co potáhnou za vodítko a uklidnim ho tak je v klidu a nebo když vidí někoho z dálky stát jako chlapa tak už upozorní a vrci a stéká a chce se mi vysmiknout z vodítka. Nepíšu tu ze to dela na každého ale je to převážně v noci přes den je v pohodě ale v noci to dela pořad na ženský vůbec nereaguje to je v klidu. Takže nevím jestli třeba nebyl týrany přítelem ktery si ho odeme koupili. Su zkušený chovatel ne žádný blbec ale tohle mi nejde do hlavy zkouším všechno jak ho to odnaucit ale nedaří se mi to. Jestli se vám to někdy stalo taky poraďte mi budu rad. Není to pes ktery by ublížil ikdyz jak známo bojové plemeno’’ ale mam ho tak vycviceneho ze malou za každou cenu chrání takže su rad. Jen tenhle problém už jak jsem psal.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

daska
hodnocení

4x

Nemyslím, že by bylo se psem něco v nepořádku. Měla jsem retrívra a ten mi to potmě dělal také. Vrčet na kolemjdoucí muže. Brala jsem to tak, že pouštěl hrůzu, aby si na mne nikdo nic nedovolil... takže i vás váš pes chrání...

hodnocení

3x

co na to říci...každý pes se chová jinak...můj je naprosto v pohodě ale jak slyší bouřku nebo někdo odpalí rachejtli běhá po stropě a jelikož ho máme v noci ve sklepě v rodiném domku-je tam čisto,sucho a máme tam koberce tak jedny dveře vyhryzal v rohu a udělal tam díru aby se dostal na schodiště a k nám-takže když je bouřka a podobně jdu si k němu sednout a je v klidu...taky mu vadí balony a ten hukot hořáku...lítají kolem nás dost.-někdy i dva,tři...já chodím venčit ráno a večer ještě za světla...takže moje rada je nechodit s ním ven v noci/za tmy ale ještě za světla...kolega má psa který je agresivní na lidi co mají něco na hlavě...prostě člověk se musí přizpůsobit a počítat s tím že je to pes a co může očekávat...

hodnocení

1x
Pes se chová jako správný ochránce..tak by se měl pes chovat..Chcete ho odnaučit správným psím postojům vůči vašemu nebezpečí? Proč?

servac
hodnocení

0x
Reseni: Nasadit mu vzdycky po prvnim zastekani nahubek stahovaci, aby nemohl otevrit hubu.

fram
hodnocení

0x

Je to zřejmě slušný pes, jak chrání dítě, zřejmě obecně rád hlídá. Tak letmo pochválit a vysvětlit, aby nepřeháněl. Náš foxík by to pochopil, ale dělal by, že ne. Také velmi štěkával na opilé, není to případ vašeho kolemjdoucího?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]