Nejste přihlášen/a.
Jak nejlepe skladovat proso pro andulky?
Mám ho ve zavařovací sklenici. Přemýšlím že bych do víčka udělal pár děr aby mohlo "dýchat".
Je to rozumný a nebo ho mám nechat takto aby nebyl přístup vzduchu?
Dirkama Ti tam akorát vlezou moli. Jestli je krmení suché a má se dlouho skladovat, dala bych ho v té dobře utěsněné sklenici do lednice nebo i do mrazáku. Proso má totiž na obalu zrnka slabou tukovou vrstvičku, která při dlouhém skladování v teple žlukne.
Proso dávat do lednice? Do mražáku?!
Pardon ale taková blbost by mně opravdu nenapadla
Trvanlivost prosa je psaná cca 1 rok. Takže to 1 balení určitě spotřebuji. Zamražovat to určitě nebudu.
Pokud rok, tak ho měj rok v té skleničce s uzávěrem bez direk. Při dlouhodobém skladování v zašroubované sklínce na mrazáku mu prodloužíš trvanlivost. Co je na tom divného?
Překvapuje mne Tvoje nevycválanost. Zeptáš se. Někdo o Tvém problému zapřemýšlí, napíše ve svém volném čase odpověď podle své letité zkušenosti. A Ty se na něj utrhneš, co Ti ten primitiv radí za kraviny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.