Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedodržení slibu o starost kočky

Od: hankas® odpovědí: 17 změna:

Dobrý den,

měla jsem kočičku, která je venkovní,ale protože jsem se přestěhovala do bytu, nechala jsem kočku paní, která se nastěhovala do mého domku a slíbila mi , že se o kočku postará. Nechala jsem jí tam i žrádlo, tak na půl roku. Já už jednu kočku mám,ta je se mnou v bytě,protože jí soused postřelil a špatně chodí, tak jsem jí musela vzít sebou. Venkovní kočka se navíc s tou domácí nesnáší. Asi po měsíci mi paní napsala sms, že kočku vyhnala a pořídila si psa. Jela jsem se tam podívat,ale kočku jsem už nenašla. Ta paní je dost zlá a nedá se s ní mluvit. Není na takové chování ke zvířeti nějaký zákon, je to vlastně týrání, když nemá žádnou péči a bůh ví, co s ní je.

Nedodržení slibu o starost kočky

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Někteří lidé..no škoda slov. Berte to tak, že kočka nejde vyhnat. Sama se odstěhuje, pokud se jí někde nelíbí nebo ji něco schází. Paní ji mohla vyhánět jak chtěla,ale kdyby se tam kočce libilo s byla by spokojená, tak by se jen tak snadno nedala. Vzhledem k tomu, že píšete,jaká paní je, tak kočka se chytře odstěhovala o dům a zahradu dál, za lepším bydlem, k hodnějšímu páníčkovi ;)
hodnocení

Tak to by se kočka musela odstěhovat hodně daleko, protože tam kočky nemá nikdo rád, taky proto mi jednu kočku postřelili. Kočka byla zvyklá být u domu na zahradě a když si pořídili psa, tak kočka jistě utekla , no snad máte pravdu. I kdybych jí našla, do bytu jí vzít nemohu,jen jsem myslela, že by šla k sousedum, a já bych tam docházela s krmením,ale tam prý taky nechodí. Také jsem jí chtěla odčervit a dát vyčistit zuby. Jsou jí teprve 4 roky,kdybych věděla, jaká ve skutečnosti ta paní je, nikdy bych jí kočku nesvěřila :(*alene*

Věřte kočce ;) tak,jak jsem to popsala výše, to vždy vysvětlovali mě, vlastně dodnes mi to říká i muž. Přesvědčuje mě o tom. Jsem hrozný zvířátkofil, takže tyto chlácholící verze vítám. Ne že by se od nás stěhovali čtyřnožci, ale naopak se k nám stěhují. Prostě prý "poznaj, kde dostanou něco dobrýho, kde maj klid a kde je maj rádi". Když má kočka volný pohyb, tak si prý ve většině případů opravdu vybere, kde chce být. Je to uklidňující, uvěřte tomu, že kočka si jednoho dne řekla "mám tý ženský plný zoubky, tady na to kašlu, skočím okouknout ten žlutý barák o tři ulice vedle, kde mi nechali onehdy tu šunčičku" *slunce*
hodnocení

Zachránila a postarala jsem se o 18 koček a sama přijdu o kočku.*plac* Moc děkuji :)

Opravdu tam žlutý barák je a mají 4 kočky a paní je moc hodná.

Tak a je to jasný... Více po tom nepátrejte *andel* Paní ze žlutého baráku má koček najednou pět *houpy*
hodnocení

Uz jsem se ji ptala , pry kocku nevidela ,ale dala jsem ji granule , co kdyby nahodou prisla a nebo v noci aby tam dala par granuli. Co kdyby. Děkuji
tim

Kočka má akční rádius 3 kilometry, takže obejdete všechno stavení v tomto okruhu, na 80% procent ji najdete (pokud si někdo nedal k obědu).

pokud by jste prodala barák s kočkou, překvapuje mě, že jste si dnes nedala do smlouvy, že se o kočku postará po tu a onu dobu :)

Asi jak jaká, ale nemusí to být tolik. GPS ukázala našemu kocourovi (před vykastrováním) maximálně 400 metrů, kočka, když se nám ztratila, tak taky bydlela 300 metrů daleko...

hodnocení

2x
Kočka je polodivoké zvíře, umí se o sebe postarat sama a na vesnici si nejspíš najde někoho, kdo ji začne krmit a přijme.

hodnocení

2x
Většina koček není tak sobestacnych. Kočka domácí není kočka divoká.

hodnocení

1x

Treba ji snedla.

hodnocení

1x
Kočky jsou divoký a jsou to hnusný mrchy. Buď si poradí nebo ne. Žádné týrání to není. Paní kočku vypustila do přírody, kam patří.
Hnusná mrcha je ta paní,když naslibovala,že se o kočku postará..Nakonec ji vykopla..takže Hnusná ulhaná mrcha.

@mettaxa: Leckdo o kočkách nic neví, ale málokdo je tak hloupý, aby se tím chlubil...

genehawkins - *zdravi*

hodnocení

Já jsem kočku nevypustila do přírody, kočka v přírodě žila, jen jsem se o ní starala,aby nebyla hladová a začervená. Hlavně měla na zahradě pelíšek, zateplený na zimu.

hodnocení

0x

Aby se ten zákon neotočil proti tobě, že si svěřila zvíře nezodpovědné osobě.

Stejně jako se nepůjčuje auto někomu, kdo nemá řidičák.

Slibem nezarmoutíš.

Kočka není člověk ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]