Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chování kocoura

Od: delina® odpovědí: 2 změna:

Máme 8 letého kocoura. Nyní se hodně mazlí, ale často se stane, že když ho třeba 20 minut škrábu a drbu a hladím, přede, je spokojený. Pak ale najednou zaůtočí na ruku, škrábne i kousne, jako by tu ruku lovil. setřesu ho a on uteče. Nevím, proč to dělá, dříve to nebylo tak patrné, taky se méně mazlil. Je jen bytový.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tím vám dává najevo, že už má mazlení dost. Nechce ublížit, jen neumí jinak dát najevo, že už nechce.

macvac
hodnocení

0x

Můj kocour někdy udělá to samé.Občas mě i škrábl do ruky.Teď už si dávám pozor.Já myslím že se při delším mazlení se rozdování,a pojme to jako hru.Jenže si neuvědomí že mně zraní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]