Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kočka a králík nebo Kočka a pes

Od: vanda* odpovědí: 9 změna:
Mám doma kocoura 6 let a rozhoduji se jestli si pořídit psa nebo králíka

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ltz
hodnocení

1x
6 let je kocour u vás doma zvyklý na své území, to je dost dlouhá doba a teď by tam viděl nějakého psa. Asi by byl kocour zaskočený, podrážděný, možná by byl pořád někde schovaný, trpěl by. Na to je také třeba myslet.
vanda*
hodnocení

Děkuji za odpověď

hodnocení

0x
Kočka a králík si na sebe můžou zvyknout a neubližovat si.Kočka a pes můžou být i kamarádi.Záleží hlavně na tom, jestli, když se rozhodnete pro psa budete mít čas s ním chodit na procházky.Určitě mu budete muset věnovat více času než králíčkovi,aby jste ho dobře vychovali.Ale dá vám zase víc lásky.
vanda*
hodnocení

Děkuji na pejska by jsem měla čas konkrétně by jsem chtěla australského ovčáka a dělala by jsem s ním agility a s králíčkem králičí hop

Budete mít na psa čas tak asi 15 let?

vanda*
hodnocení

Na psa by jsem měla čas jak dlouho by bylo potřeba

riva
hodnocení

0x

Nejlepší je si nepořizovat nic.

vanda*
hodnocení

Dobře děkuji za odpověď
liska5

...a zopakovat si češtinu!

Žádné: já by jsem,...to by jsme se báli..., ale správně: já bych měla čas, to bychom se... .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]