Jen tak namátkou po ránu... VETERINÁRNÍ KLINIKA IVET Otevřeno 24 hodin +420 241 714 358 veterinarniklinikapraha.cz 3, Ke Kamýku 996, 140 00 Prague 4, Česko . Veterinární klinika Erika Otevřeno 24 hodin +420 284 821 784 vet-klin-erika.cz Obsluhuje oblast Praha a oblasti v okolí . Pet-medic Otevřeno 24 hodin +420 724 184 840 pet-medic.cz Obsluhuje oblast Praha a oblasti v okolí Beranových 130, 190 00 Praha 18, Česko . Zkuste další info telefonem! Držím palce...
Nejlepsi je volat pet-medic. Pro akutni pripady maji sanitku a predevsim, funguji jako tisnova linka, maji prehled kde je zrovna volno a kde ne. Bez nich by nam pred par lety pes umrel, objeli jsme tri kliniky a vsude zrovna akutne operovali, oni nas rovnou poslali do Brodu, jinak bychom do rana jezdili po meste a volali.
Ajo nedá se takto hodnotit. Záleží na koho, na jakého MVdr. člověk narazí. Já to tam neznám, běžně tam nejezdím. Nicméně před 3mi týdny mi tam zachránila čubu se štěnětem, mladá MVdr.P. Wolfová.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.