13 let v kuchyni vedle špajzky a buď v originálním balení, nebo plastové krabičce na granule. Nikdy se jim nic nestalo doplněno 22.08.23 20:41: Jen doplním Mám kočku, takže když koupím 3kg balení tak je na dlouhou
Včera byla u veta a podařilo se nám ji nacpat na váhu - aktuálně 51kg, tlustá rozhodně není . Ono toho krmení není celý kilo - jak jsem psal - dostává cca 45dkg ráno a totéž večer.
bekycek*
Ta je krásná, takový čumáček, posílám pozdrav a pohlazení.
Re4zon to odhadl skoro přesně, 80 kg - tolik váží celkem mí sebranci, spotřeba obdobná, necelé kilo granulí denně.... Skladuji to ve dvou plastových kontoších, vedle PC /takže určitě ne na nejchladnějším místě/, tam mají dva gaučáci misky...Dva kontoše, bo do nich vejde 15kilové balení...
Dobrý den, v létě jsem kupoval menší balení. Stejně jsem měl menšího psa a střídal granule s masovou konzervou + ovesné vločky či rýže. Já je skladoval v uzavřeném sáčku dole v ledničce (jako tu načatou konzervu) a nijak nežlukly (a zelenina se do ledničky vešla také). Jinak, v létě je větší šance, že granule volně uložené napadne hmyz. Zdravím! doplněno 23.08.23 21:57: aja1946 - já jsem nevěděl, že máte tak malou lednici, že se tam ty granule nevejdou (a ani si tam neuložíte do chladna třeba jen část na potom). Jinak je zajímavé, že se na poradně neustále na něco ptáte a vždy máte na udělené rady argument, proč to nejde .
Asi preklep, ze, hadam standardni velikost 12 kg. Pak je rada koupit mensi baleni. Dalsi rada je koupit chladak na granule. Jeste jina koupit klimatizaci. A posledni prestehovat se do chladnejsiho obydli..
Ve výrobnách, v balírnách, ve skladech a pak v obchodech jsou granule stejně v horku. Ještě chvíli to budou a budeme, všichni, muset vydržet.
doplněno 23.08.23 14:50:
Re4zon. Ne ne, mají nasáčkovaná malá množství. A ještě, prosím, vaši radu tazatelce.
re4zon
Jenze tam se nevali tydny nezabalene, ale jdou do pytle do ochranne atmosfery.
re4zon
Pokud nekdo skladuje rozbalene granule lepsi kvality ve 30 stupnich mesice, neni to nejlepsi napad, zkazi se to. Pokud to tak dela obchod, tak je prase, ze si neco takoveho dovoli prodavat. U levneho smejdi nacpaneho tunou konzervantu to samozrejme nevadi, to vydrzi vsechno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.