Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za mouchu?

Od: libor* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den. Nevíte prosím někdo co je to za mušku? Má tak cca 1mm, je celkem rychlá a spíše skáče než létá. Děkuji
Co je to za mouchu?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jiofa
hodnocení

0x

Tak je to šílenost z toho záběru určit, ale na nic jiného než octomilky to nevypadá.

Co je to za mouchu? #2
liska5

Mohla by to být i taková malá moucha domácí, co se motá pod lustrem /?/

jiofa

liska: Tak teď mi dorážela jedna na monitor a sedla na zeď. Vzal jsem foťák a narychlo vyfotil. Je to taky octomilka, ty miniatury co se motají kolem a dorážejí na světlo. Ještě sedí na zdi. Teď v tom vedru stačí něco nechat na stole a jsou tu.

Co je to za mouchu? #3
liska5

Já viděla slovo moucha a foto, tak jsem tipla. Ted čtu pozorně a koukám 1 mm, tak to je drosophyla. Ty u mne v kuchyni mají určitě 2 mm a jsou hnědé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]