Vím, že je to asi silně obtěžující a pracné, ale zkusil/a byste svůj dotaz rozšířit aspoň do rozvité věty? Ono totiž není úplně stejné štěně krysaříka a bernardýna, víme?
Nicméně podstatné je, čím bylo štěně krmeno v chovné stanici, tím určitě doporučuji začít.
Ano, máte pravdu. Mám štěně staré 3 měsíce. Bylo krmeno granule i Brit-Puppy. Pokračují s touto značkou Brit Care Salomon Puppy. 4xdenně.Odpoledne po třetím krmení má pokaždé řídkou stolici, po čtvrtém skoro průjem. Tak jsem se chtěla zeptat jestli má někdo zkušenost s těmito granulemi. Koupila jsem je, protože měly nejlepší hodnocení v D-testu a recenzích.
Prima, dostali jsme se dál. Podobné problémy měla i naše landseerka jako štěně zhruba tříměsíční. Ta měla od chovatelky granule Ontario. Řešili jsme to s veterinářem, nakonec to vyřešily hypoalergenní granule Bardog. Je možné, že štěněti prostě ten losos nesedne
Chcete dat psovi aspon dokud je ve vyvoji to nejlepsi (a muzete si to dovolit)? Pak mu kupte skutecne kvalitni granule. Brit to neni ani vzdalene, ze vyhraly nejaky pochybny test nic neznamena. Ani ty ostatni zde zminovane, i kdyz jsou lepsi. Namatkou Aatu, Canagan, Eden, Essential a hromada dalsich. Pokud ma prujem, muze to byt (ne)kvalitou granuli, intoleranci na nekterou slozku, ale i z jinych duvodu. Jak prvni bych postupne presel na neco jineho, lepsiho, a pak se uvidi. Co to je za plemeno? Pokud velke, tak je spravny typ (pro velke psy) a kvalita krmiva jeste dulezitejsi nez u maleho.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.