Nejste přihlášen/a.
jsem už zoufalá a proto si jdu sem pro radu. Asi tři měsíce jsem měla samotné morčátko, proto jsem se rozhodla pro společníka. Samec morčátka by prej k němu nebyl dobrý a proto jsem se rozhodla pro králíčka, který byl i zvyklý na společnost morčátek. Koupili jsme novou klec, aby oba byli v novém. Klec má 120cm, je tam domeček, schůdky, na které když vyleze, může si lehnout, což celou dobu dělá, vedle má mističku, ze které pořád papá. S mořčátkem si očividně docela rozumí, protože žádné problémy nejsou a nemají problém na sobě/vedle sebe spinkat. Jenže mám takový problém, že se králíček neustále klepe, nechce chodit ven, i když má vrátka otevřené. Papání si z ruky vezme, pohladit se taky nechá, ale příjde mi že mu to vadí. Snažím se na něj mluvit, snažím se ho nějak nalákat z klece ven, protože ho nechci tahat násilím, jenže stále nic. Králíčka mám teprve druhý den, je možné, že si zvyká na nové prostředí, nebo je chyba ve mně či jestli není nemocný? Dost jsem si o tom teď zjišťovala. Mockrát předem děkuji.
Ještě jsi neviděl masožravé koně, někteří se po syrové masu můžou utlouct. Někteří pomocí kopů loví ptáky nebo hrabose a pak je prostě sežvejknou a spolknout.
Kráva, pohodářka co milovala vařené brambory krizaly (susena jablka),válela se ve sněhu a poskakovala jak koza, stále v plné síle. Dozila se vysokého věku, nikdo ji nechtěl porazit... Pro její povahu
@mario
Tak jako lidi, i zvířata jsou různá
0x
Nadpis je ze je problém, jak se králík klepe, teď se taky KLEPE. Ty máš nějaký přístroj, který měří klepavost? Můžeš mi ho vyfotit? Jsem zvědav. Ale nevodit nás tu za nos, uživatelko poradny.
To jako poznáš, že se klepe třeba o půl stupně Richterovi škály míň?
Myslis že nám anténu na palici?
0x
tazatelko- vy jste si nepřehrála video? Máte to tam jasně, morče a králík k sobě nepatří. Králík ptřebuje k sobě králíka a morče potřebuje k sobě morče!
-pár let jsem choval králíky- děcka měla morče...které taky bydlelo samostatně v králíkárně a na zimu jsem je dal vždy k sobě-k samici- aby morče nezmrzlo...neměli spolu žádný problém dokonce jsem několikrát viděl jak to morče leželo na té samici na hřbetě a té to nevadilo...samozřejmě zpočátku jsem je hlídal ale nikdy jsem neviděl že by byla nějaká nevraživost ze strany té samice...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.