Dobrý den měla bych otázku ohledně venkovního kocoura. Venkovní je pár měsíců kdy jsem se dozvěděla že ho nějaká stará paní vyhodila a odstěhovala se tak jsme se ho ujali jelikož nám ho bylo strašně líto. Kocourek je mazlivý máme ho jen chvilku ( 24 h) ale již máme doma 2 letého kocourka a jednu 7 letou kočičku. Venkovního máme zatím zavřeného v jedné místnosti zatím se jen při pootevřených dveří na chvilku viděli venkovní začal hned sycet. Otázka která mě zajímá zda si kocourek zvykne zase být doma a zda si nějak zvykne na ostatní zvířecí kamarády doma.
Jakoby začervení byla ta nejhorší nákaza, co si mezi sebou mohou kočky přenést. Co takhle FIP, FIV, FeLV, kalicivirus, panleulopenie. To jsou nemoci, které kočkynopravdu ohrožují.
skylex
Jak jsem psala již 2 kočky mám a naseho kocourka máme také venkovního bývalého, Zajít na veterinu je to hlavní snad pro každého kdo nějaké zvíře má ne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.