Nejste přihlášen/a.
Strach má hodně velké oči. Jak reagoval pes? Bál se, měl snahu jim něco vysvětlovat nebo se dělal že o nic nejde, že se ho to netýká? Dorka, když jsme potkaly ježky, tak se dělala, že je nevidí. Klidně to také mohla být rodina jezevců. Pod oknem mi v noci dupala a dělala podivné zvuky banda nějakých divných lidí. Probudilo mě to. Vykoukla jsem ven a tam nikdo. Silnou baterkou jsem posvítila a tam mamina ježková s několika malými ježky. Stádo divočáků nemůže být hlučnější.
Před lety jsem s tehdejší přítelkyní spal pod širákem v jednom "nejmenovaném" opuštěném lomu v obci Mořina. Poněvadž byla druhá půlka září a pracovní den k tomu, měli jsme ten prostor celý jen pro sebe. V noci se ozývaly strašné zvuky. Pár metrů od nás se hrabalo nějaké hlučné zvíře, ale vidět nic nebylo. Ráno jsme našli v zavřeném chlebníku buchty od maminky, všechny v jednou rohu pečlivě ochutnané a mezi nimi myší vizitky ne nepodobné kmínu . Tehdy bych přísahal, že to zvíře muselo být velké aspoň jako malý pes.
Na druhou stranu jsme na Slovensku na kraji vesnice viděli ve tmě siluetu nějakého zvířete. Na krávu malý, na kozu velký, co by vůbec dělaly potmě v maliní?! No, a pak už jsme jen zrychlovali, dokud se za námi nezavřely dveře hospody.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.