Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, hledal jsem na internetu jestli pes smí jíst mochyni peruánskou. Ale nikde jsem nenašel odpověď proto se ptám zde. Vím že pes nesmí mochyni židovskou ta je jedovatá i pro lidi. Pěstuji mochyni peruánskou, ale nevím jestli jí pes může jíst a jestli není celá rostlina pro psa jedovatá. Předem děkuju za odpověď a nashledanou.
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
Při cenách zradla pro psy hledají někteří prostě alternativu. Vhodný je oves šmrncnutý masoxem. Nemálo psům to stačí
@boban v takovém případě ať žádné zvíře raději nemají ! Když si to nemůžu dovolit , proč ho chudáka trápit?! Pes má jíst maso a žádné odpadky ! Co jíte vy? Sám si určitě dopřáváte a na psech se má šetřit? Jak by bylo Vám , kdyby jste denně jedl například ovesné vločky a Masox a nic jiného? Hmm?
@mario
Nevztahujte to na mě
, já psům zrní nedávám, psy už dávno nemám. A to jsem měl i pastevecký...
A některý kočky k snídani jedí zapékané čokoládové müsli buď Emco, nebo BonaVita, BonaVita s ořechy je oblíbená u koťat. Přála se o to jak o život,konzerva-whiskas byl na ocet
Nevztahujte to na mě
A některý kočky k snídani jedí zapékané čokoládové müsli buď Emco, nebo BonaVita, BonaVita s ořechy je oblíbená u koťat. Přála se o to jak o život,konzerva-whiskas byl na ocet
@mario
Zrní není špatný pro psy. To vykladejte lidem, co cpou zvířata zbytky od jídla, včetně topinek nasaklych olejem nebo bramborové chipsy, slehackove dorty. Nebo namočej starší rohlíky v guláši. To je špatně to je mi proti srsti.
Zrní není špatný pro psy. To vykladejte lidem, co cpou zvířata zbytky od jídla, včetně topinek nasaklych olejem nebo bramborové chipsy, slehackove dorty. Nebo namočej starší rohlíky v guláši. To je špatně to je mi proti srsti.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]