Nejste přihlášen/a.
To budou asi plovatky bahenní. Ještě povyrostou. Starat? Měly by mít podmínky, jako v rybníku. Žijou z těch vodních rostlin a řas. Můžeš je tam vrátit.
Já je nechci vrace, liško, asi to zní divně, ale mám je rád, dívám se, jak trandají po velké skleněné stěně v nádobě. Jsou roztomilí Hodím jim jednu křupku, ta jez kukuřičné mouky s arašídy, možná ji budou pomalu ujídat, dám vědět
Můj vnuk chová obří suchozemské šneky Achatina. Množí se mu a rozdává je. To jsou mackové přes celou dlaň.
Do té vody křupky nehaž, mohla by se zakalit voda kvašením těch obilných zbytků. Ideální je nechat plovatkám rybniční oprostředí s živými vodními rostlinami, které okysličují vodu. Řasy pro šnečky tam pak budou určitě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.