Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mě to kouslo?

Od: veruska odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, jdu si pro radu, co mě to kouslo Mám trochu oteklý kotník a bolí to jak modřina
Co mě to kouslo?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x

Dva štípance vedle sebe.. Tipuju: večer a v noci komár, ve dne a k večeru muchnička.

jogita
hodnocení

0x

Podle mne je to od štenice domácí , poněvadž tyto potvůrky rádi pijí krev v noci a vždy dvě kousnutí za sebou. Ale dá se to jednoduše zjistit,stačí se podívat kolem postele na polstrování ,jaký koliv lem látky a i kolem zásuvek s uvnitř zásuvky. Ale radši vám přeji ať je to něco jiného, těžko se jich zbavite

paveldvorak
hodnocení

0x

pokud je to štěnice, k likvidaci doporučuji přípravek CYTROL FORTE...

veruska
hodnocení

Děkuji všem za odpověď :) Byl to asi obyčejný komár, bylo to na chalupě na zahradě. Jen mě překvapilo, že to nateklo a bolelo, ale nesvědilo :)

hodnocení

0x

Podle fleku se nedá poznat, co to bylo. Každé tělo se chová jinak a navíc záleží, jestli je to první kousnutí nebo už ho tělo "zná".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]