Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můj křeček je zvláštní

Od: sara* odpovědí: 6 změna:
Dobrý den,mám 9 měsíčního křečka a asi před měsícem a půl jsem si všimla že má jedno místo plešaté ale za ten měsíc a půl se mu to zlepšilo ale teď jsem si všímla že má na krku škrábnutí.Taky má často mokrou nebo mastnou srst .Mamka říká že to může mít s toho že je léto a že je mu vedro a že jak spí v klubicku tak je spocený.Ta nevím, prosím poraďte mi ,předem děkuji
doplněno 05.08.23 09:18: jinak je to kluk a je to syrský křeček žije v kleci která je velká skoro metr a kupuju mu neprašivou podestylku.Žije sám v kleci ale máme kočku ale tu k němu moc nepouštím.pokojovou teplotu mám okolo 24 stupňů (záleží jaký je počasí)
doplněno 05.08.23 13:16: Jo a večer vždy vypadá o dost hůř a ráno vypadá normálně(dala jsem sem i obrázky)

Můj křeček je zvláštní
Můj křeček je zvláštní #2
Můj křeček je zvláštní #3

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

8x
Není zpocený, má nějakou kožní nemoc, možná plíseň.

sasa*
hodnocení

2x

Maminka má vždy pravdu! Ale, že by se křeček takto potil?Jaký druh? Měl jsem jich jako kluk dost, měly i moje děti a všichni byli bez problémů. Kde ho chováš? Jakou má teplotu v terárku?Je sám-,máš jich víc pohromadě? Je to on, nebo ona. Měla bys dát bližší info. Snad ti někdo poradí

sara*
hodnocení

Dobře děkuji,zajedeme na veterinu

hodnocení

0x

Zpocenej jak myš. Co by ne.

hodnocení

0x

Rozhodně zajděte na veterinu , pomoct Vám ale může v budoucnu i toto video

youtu.be/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]