Jestli pan kohout nemá odlišné, nějak výrazné peří a slípkám připadá divný. Asi ho nevnimaji jako kohouta, ale nějakého vetřelce. Nebo jestli kohout nebyl pořízen později, může působit jako cizí. Třeba zkusit nechat nějaký čas kohouta odděleně od slepic, ale aby na sebe viděli.
jakubsimek
Mám je krátce (2 dny) ale je pravda že slípky jsou černé (horalky) a kohout je hnědé barvy... Budu to pár dní hlídat a pokud neuvidím zlepšení, tak zkusím oddělit... Každopádně všem děkuji za názory a rady. Jsem úplný začátečník a i když jsem se snažil o chovu načíst vše možné, tak mě nikdy nenapadlo, že slepice by mohli šikanovat kohouta :D
To mi přesně připomíná jednu z dřívějších fabrik kde jsem pracoval, (ale vlastně i tu současnou) - několik "aktivních" kuřic a kohout byl chudák šéf...
Zdá se, že ten mladý trouba ještě neví, na co tam je... Nebo si nemůže vybrat. Vydržte. Další možnost je, že se slípky naopak brání, už ho mají dost. . Většinou napadá starší kohout mladého. Už ví, že brzo půjde do hrnce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.