Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vrabec kteréhi jsem našla nemá peří na jedné staně krku

Od: ema odpovědí: 5 změna:
Před panelákem svojí babičky jsem našla mladého vrabce na části krku nemá peří a ocasní pera někde chybí někde je jen část neumí létat nevím co s ním mám dělat.
Vrabec kteréhi jsem našla nemá peří na jedné staně krku

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nov
hodnocení

2x

Položte ho do trávy poblíž místa nálezu, rodiče si ho najdou.

zaseja
hodnocení

2x

To tě doma a ve škole neučili, že na mláďata nemáš šahat? Teď už ho můžeš rovnou zabít a hodit do popelnice.

konadra

zaseja: Co to povídáte za nesmysly? Na mláďata ptáků, kromě rehka, sahat klidně můžete.

Položte ho poblíž k místu nálezu. Rodiče si ho najdou. Nebo ho zkuste dát na nějakou větev stromu. Aby byl výše, kdyby se tam vyskytla náhodou kočka, tak aby ho neroztrhala.

Rodiče ho nejspíš pořáde krmí.

zaseja

To platí odjakživa, na mláďata nešahat, rodiče cítí pach člověka a opustí ho, na větev je kravina, kočka si pro něj vyleze, co tam ještě máš za moudra?

Nebuďte přehnaně impertinentní, @konadra má pravdu . Je to totální hloupost , co jste napsal , hlavně ta věta "teď už ho můžete zabít" . Za to bych Vám dal po čuni

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]