Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kousnutí / štípnutí

Od: barca odpovědí: 4 změna:
Večer při venčení mou fenku v trávě něco kouslo/štíplo. Bohužel jsem v trávě nic nenašla. Fenka strašně "brečela" a na nohu se celý večer nepostavila.
Dnes ráno už normálně chodí, ale packu si stále olizuje a má tam "ranku" viz foto.
Nemá s tím prosím někdo zkušenost.
Děkuji

Kousnutí / štípnutí
Kousnutí / štípnutí #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tonka
hodnocení

2x
Naši fenku před pár lety také takhle venku “něco kouslo”. Poprask, jako kdyby ji na nože brali. Také nosila nožku ve vzduchu. Nic jsem nenašla, ale večer manžel našel u jejího pelíšku mrtvou včelku. Dost možná to byla ona a přinesla ji v srsti.
Pokud nemá žádné zvláštní obtíže, nenapuchla, normálně se nají i napije, tak to nic zlého nebude. Zkuste jí to namazat Fenistilem a pohlídejte, ať to pořád nelíže.
Je to bílý knírač? ;)
barca
hodnocení

Mockrát Vám děkuji!

hodnocení

0x
V polabí a na jižní Moravě se vyskytuje jedovatý pavouk zápřednice jedovatá.Ještě by to mohla být i sršeň,vosa nebo včela.
barca
hodnocení

Děkuji moc. Jsme z KV kraje. Včela, vosa nebo sršeň mě napadla také, v té trávě mohlo být cokoliv. :/
Strach jsem měla největší skrz hada.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]