Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to je za ptáka

Od: makky odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
Nalezla jsem ptáčka v městem prostředí asi po sražce s aute podle toho jak nebyl schopen letu a placal sebou na silnici, dala do krabice do tmy a čekala až se zpamatuje.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sasa*
hodnocení

2x

děkujeme za informaci. Nic nevidim!

makky
hodnocení

Omlouvám se zde foto
Co to je za ptáka

konadra
hodnocení

2x

Snad se v krabici trochu uklidní, pak ho pusíte asi na svobodě, že? Hlavně mu nedávejte do krabice mističku s vodou, pokud má otřes mozku, tak se může utopit. Padá na stranu?

m
hodnocení

Chyba v souboru jinak byl předan do záchranné stanice v Pasičkach
Co to je za ptáka #2

hodnocení

2x

Bude to rorýs a už mu ani v Pasíčkách nepomohou. Rorýs nechodí, nesedí na větvičce, jen létá a loví ve vzduchu hmyz. Mám rorýsy pod střechou, nestaví hnízdo, jen tam tak nějak záhadně snesou vejce a vysedí mladé. A pak už zase jen létají. Na noc se vrátí pod střechu, pak se vysoukají na okraj, "spadnou" do vzduchu a letí. Sama jsem se kdysi pokoušela zraněného rorýsa zachraňovat, ale dozvěděla jsem se, že je to marné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]