Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za broučky

Od: zuzana* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, prosím o radu
Ráno se mi vedle postele na zemi, v kruhu asi 20 cm objevilo asi 20-25 mrtvých malých tmavých broučku, cca2-3mm
Nad tím místem je starý dřevěný trám, se starým nátěrem, mohli *vypadnout?
O jaký druh se jedná?
Děkuji

Co je to za broučky
Co je to za broučky #2
Co je to za broučky #3

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jiofa
hodnocení

1x

Kde se vzalo najednou takové množství "broučků" na jednom místě nevím a je to nepravděpodobné. Mám jiný názor a tipuji, podle barvy noh, těla s bodcem, tvarem a velikosti, že to je mšice maková. Jak se to k vám dostalo na jedno místo musíte posoudit sama. Z trámů to rozhodně nepopadalo. Dejte lepší foto a dozvíte se "záhadu" přesně.

hodnocení

0x

Našli našli, moji rádcové, jen ještě vědět, jak se to překládá, jaký je to název česky. Z polštiny jsem si přeložila, že je to skvělé krmivo pro agamy.:-D Brouci

kare
hodnocení

0x
Pravděpodobněji to bude tesařík, než-li šváb. *nene*

zuzana*
hodnocení

Velikost 2-3 mm, foceno ve víčku od krému
Co je to za broučky #4
Co je to za broučky #5
Co je to za broučky #6

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]