Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tipněte sovu podle hlasu

Od: babkazov® odpovědí: 7 změna:

Na malém sídlišti, plném starých stromů, lípy, javory, se večer a v noci ozývá vysoké pískání. Nějaké sově se u nás zalíbilo. Můžete si, prosím, tipnout, jaký je to pták? Jaká je to sova? *nevi*

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Mohl by to být sýček obecný
e-svet.biz/...
e-svet.biz/...
hodnocení

Hejkálku, děkuji. Je to on. Je to tentýž zvuk, který je na stránce. Varovný. ;) Třeba u nás zahnízdí. Máme tady i spoustu netopýrů a v noci rozhodně není klid. Nedávno jsem večer šla se psem na louku, co mám pod okny a houf netopýrů mi létal v kruzích kolem hlavy. Když jsem se přestala lekat, byl to úžasný pocit.

My strašidla z lesa dobře víme, co občas vystraší i nás...
hodnocení

;) :-D Krásný den přeji. V Ostravě je modré nebe bez mráčku. Na světě je krásně!

jiofa

Užívejte si dne. Večer to tam máte se vším všudy. Jdu pozavírat, pouklízet co se dá. Už se to žene a bouří.

hodnocení

1x
Bez nahrávky se tipuje fakt blbě. To je spíš věštění než tipování.

hodnocení

Jen tak, pro zajímavost,

zvuky sov

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]