Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám asi 3 měsíční agamu vousatou (mám jí víc jak měsíc) poslední asi 2-3 týdny opakovaně chodí u sklenene stěny terária a ťuká tlamou, nebo drapkama, taky se na to někdy i plazí a škrábe o to. Nevíte proč to dělá? Je to tak 2 denně, částo to bývá i večer, když už mám zatažený okno. Mám ho provizorně na stole, ale mám už objednanou komoru která má terarium unést a má být stejně dlouhá. Nevím jestli to je tím že vidi za sklem prostor.Přikládám foto terária. (Jinak terárko vybírám, vodu dostává každý den čistou, zeleninu taky, a cvrčky taky, dvakrát týdně i trochu sušené směsi ve které jsou červi, ale ne hodně, vitamíny minerály a vápník také dostává, teplota terarka je bohužel 29-31 °C přes den a v noci 23-25°C. Vlhkost 50-65%, má 2 prostory pro úkryt a 3 odpočinková místa, a 2 na opření+ 3d stěnu na zavěšení) - bojím se aby časem si něco nezpůsobil, protože to jsou docela silný rány (ne že by útočil) ale je to třeba i 10 minut. Budu rád za odpovědi
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
5x
Známým courá agama po bytě. je ta vaše zvyklá na terárium? Nebyla také navolno v bytě? Zeptejte se chovatele.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma agama
- Jak často krmit masem agama vousatou?
- Agama vousatá věk
- Agama co má jíst?
- Agama vousatá samec-je divný
- Dát Agamy vousaté k sobě?
- Agama vousatá, potřebuje holátko?
- Agama vousata - deformace
- Terárium pro agamu
- Agama stříhání drápů?
- Agama vousatá falešná snůška
- Agama Kočičinská má zavřené oči a nechce je otevřít
- Agama - kanibalismus u dlouholetých partnerů
- Agama vousatá
- Agama vousatá pohlaví
- Agama kocincinska a voda
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]