Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč nechce do vody?

Od: issa odpovědí: 11 změna:
Pěkný den všem,moje labradorka nechce do rybníka,vzala jsem ji i na vodítko,pamlsky jde kousek a pak se zasekne,asi se boji stojaté vody, nedohlédnutelne na dno do řeky vleže. Děkuji moc.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ltz
hodnocení

2x
I některý člověk se bojí vody, nenaučí se proto ani plavat. Tak to může být i u psů. Asi cítí neznámo, nebezpečí. Tak ho nenuťte, vždyť zrovna do rybníka nemusí lézt. Bojí se.
issa
hodnocení

Bohužel musí,chci zkoušky - OVVR.Jedna z disciplín je aport z vody.

Chudák pes. K vůli nesmyslu bude mít panickou hrůzu.

Najdi mělký potok a aportuj do něj. pak větší a pak menší říčku.

Potom menší rybník a jezera.

Tak tak. Chudák pes.
Panička si něco usmyslela a tak se vše musí podřídit.
Jako je každej člověk jinej, je i každý pes úplně jiný.
Někteří lidé jsou ve vodě pořád, jiní jen v případě nejvyšší nutnosti. Psi to mají také tak.

By mě zajímalo, kdyby bylo podmínkou starobního důchodu skočit bungeejumping z komína, zda by panička šla skočit. Přeci jen by pak měla splněno.

hodnocení

1x

No nevím, co je důležitější - jestli zkouška nebo důvěra vašeho psa. Mám taky fenku, křížence labradora, a do vody jde vždy jenom po bříško, dál ne, plavat vůbec. Přítel chtěl vyzkoušet, jestli vůbec umí plavat, tak mě hodil do rybníka a ona mi hned plavala na pomoc. Takže umí, ale nechce, bojí se hloubky. Nenutím ji, proč.

hb44
hodnocení

0x
Pes není vodní zvířátko.
issa
hodnocení

Ale labrador ano.

hodnocení

0x
No a šla jste jí příkladem napřed? ;)

Hlavně nenásilně, zkoušel bych s ním přejít brod a hrát si s ním s jeho oblíbenou hračkou.

issa
hodnocení

Ano, samozřejmě...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]