Pěkný den všem,moje labradorka nechce do rybníka,vzala jsem ji i na vodítko,pamlsky jde kousek a pak se zasekne,asi se boji stojaté vody, nedohlédnutelne na dno do řeky vleže. Děkuji moc.
I některý člověk se bojí vody, nenaučí se proto ani plavat. Tak to může být i u psů. Asi cítí neznámo, nebezpečí. Tak ho nenuťte, vždyť zrovna do rybníka nemusí lézt. Bojí se.
issa
Bohužel musí,chci zkoušky - OVVR.Jedna z disciplín je aport z vody.
Tak tak. Chudák pes. Panička si něco usmyslela a tak se vše musí podřídit. Jako je každej člověk jinej, je i každý pes úplně jiný. Někteří lidé jsou ve vodě pořád, jiní jen v případě nejvyšší nutnosti. Psi to mají také tak.
No nevím, co je důležitější - jestli zkouška nebo důvěra vašeho psa. Mám taky fenku, křížence labradora, a do vody jde vždy jenom po bříško, dál ne, plavat vůbec. Přítel chtěl vyzkoušet, jestli vůbec umí plavat, tak mě hodil do rybníka a ona mi hned plavala na pomoc. Takže umí, ale nechce, bojí se hloubky. Nenutím ji, proč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.