Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem naprosto zoufalá, nevím co delat

Od: aja1946® odpovědí: 8 změna:
Budu muset na operaci, mám malého pejska, nikoho nemam, hotely jsou továrny na peníze, péče vselijaká, moje bolesti už trvají několik týdnů a ti co mi občas vencili, když jsem nemohla, už se moc netváŕili, jsem z Prahy

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Pokud pes neštěká a neničí a je zvyklý na panelák tak mi ho dovezte do Kolína,klidně vám ho pohlídám. Přijet pro něj nemohu,postižený manžel. Nevidím v tom problém. Spojte se se mnou přes vnitřní poštu a můžem se domluvit. NIc za to nechci.

hodnocení

2x

Kdysi hlídání dělala sousedka. Jak za peníze, tak jako charitu. Ale odešla do DPS a tam už asi nemá možnost.

Nicméně jsem našel:

pesweb.cz/...

pb®
hodnocení

1x
Sousedi, kamarádky? Však to nebude na dlouho, za pár dní vás vypakují domů. Jsem z Prahy, ale kdyby to tak byla kočka, těm rozumím, s psy to neumím. Na FB jsou skupiny, našla jsem třeba kamarádská výpomoc-hlídání psů.

hodnocení

0x

No jo, to je těžký. Na jak dlouho jdete do nemocnice? Dneska vám psa nikdo pod 800/den nepohlídá, jak hotel, tak studentky. Uvědomte si, že se o něj musí celý den starat na úkor svého času. Drsná verze je pejska dát do útulku, ale to asi nechcete.

hodnocení

To nevím. Kdybych ho měla kam dat, tak uz bych to řesila, mam něco s meniskem

To je pohoda. Ráno přijdete po absolvování vyšetření do nemocnice, odpoledne vám udělají artroskopickou operaci během půl hodiny, pak zůstanete v nemocnici přes noc na pozorování a pak druhý den hajdy domů. Takže dva tisíce za psí hotel zase tak moc není.

hodnocení

Jsem už stará a pochybuji, ze by mne pustili. Co doma, vzdy a ani nevyvencim.Před 7 lety jsem byla artroskopii druhého kolena a byl jsem tam 14 dni

hodnocení

0x

Zkuste se nejprve zeptat známých,kteří vám ho dříve hlídali,jaký byl problém.Pejsek hodně štěká,je nesnášenlivý s jinými pejsky,něco v bytě zničil a vy jste jim to neuhradila,nedala jste jim peníze za krmení pro pejska...,nebo jaký byl problém.Možná,když si to s nimy prohovoříte,tak vám pejska zase pohlídají.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]