Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyšlechtění mravenci

Od: marek8996 odpovědí: 5 změna:
Lidi, už několikrát jsem byl svědkem toho, že někdo neřešil, že má v bytě mravence a oni se zvětšovali a zvětšovali... a pak najednou měli křídla?! To se jako pak nějak vyšlechtí nebo co to sakra je! Pěkné nechutný teda..

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Vylíhla se nová generace mravenců. Mají křídla, odletí hledat nový domov. Tam se usadí, křídla jim odpadnou a jsou z nich normální mravenci. *alene* Přijde mi fakt hodně divné, že mladý člověk takhle může uvažovat. Nechutní mravenci. Teda!

hodnocení

2x

Ne ne, já zas slyšel, že se toto děje když mravenci najdou plechovku Red Bullu.

A prý jim stačí jedna kapka na mravence.

P.S. Poradna "Nevážně" :)

Red Bull je jeden důvod a pak také, jakmile vidí mravenečníka, tak dostanou takový strach, že jim z toho narostou křidélka.

hodnocení

1x

Bože, to je zas dotaz jak noha,*alene*

Říká vám něco rojení mravenců?

TROLL jak vyšitej

hodnocení

1x

" ...a oni se zvětšovali a zvětšovali."

...až byli velcí jako káně a napadají drůbež na dvoře. *smich*. To je samozřejmě nesmysl a Vy to dobře víte.

Ale pokud teda nejste troll a myslíte to vážně, tak tady je to velice dobře popsané. Jednou za rok, obvykle na začátku léta se mravenci rojí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]