Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Muze to byt stenice?

Od: michaela* odpovědí: 8 změna:
Dobry den, mala 3,5 roku byla minuly vikend na chate po noci hodne postipana... Tohle jsem nasla dnes. Nalicili jsme pasti, abychon zjistili, co se nam nastehovalo do chaty. Ale kdyby nekdo mel zkusenost a poznal... Muzou to byt stenice? Moc doufam, ze nejsou... Dekuji. Michaela
Muze to byt stenice?
Muze to byt stenice? #2

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

V řadě za sebou jsou kousance od blechy.

michaela*
hodnocení

To jsem se ptave na internetu docetka, ze byva v rade a shluku i od stenice...

Ano, máte pravdu, četla jsem jenom o blechách.

lk7po
hodnocení

0x

Podle kousanců to nebude štěnica, nelezou moc pod oblečení, zarudnutí bévá trošku menši

michaela*
hodnocení

Spava odkopana a i noha mohla byt takhle odhalena... Pupinky uz stihla poradne "poskrabat" nez bylo vyfoceno.

hodnocení

0x

Ty kousance opravdu vypadají jak od štěnice, dle toho vychoceného hmyzu to jako štěnice nevypadá.

michaela*
hodnocení

Dekuji za komentar. Uvidime podle pasti, co se chyti...

stehsjs
24.06.23 19:09
hodnocení

0x
Ano

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]